torsdag 24 maj 2012

Underbar vecka :)

Denna vecka har verkligen vart helt underbar med sol och sol och mera sol =)

Veckan började i måndags hos barnmorskan och lyssna på lilleskrutts hjärta och kolla så att allt såg bra ut och det gjorde det ju så klart :) hjärtljud på 135-145! Låg ganska precis som på Berra.. så nu tror jag ännu mer på en pojke :) Och alla andra värden och allt såg oxå jätta bra ut!

Efter det bar det av mot Stockholm och systeryster med mamma! Hel trevlig dag med en promenix ner till hässelby strand och hundarna fick bada och Berra leka och mumsa jordgubbar och plommon!

Efter det åkte mamma iväg en snabbis till ögonkliniken vid globen och jag och Mona gick hem till dom igen!
Berra va ganska imponerad av deras balkong tror jag!

Bjuder på lite bilder!






Tisdagen bestod av att handla hem massa nödvändigheter så som blöjor och grejer så nu har vi det så vi klarar oss ett par veckor skulle jag tro! Har ju även börjat handla lite blöjor till bebis nr 2 så man slipper det i början.. gjorde ju så när ja väntade Berra oxå och det var rätt skönt att ha sånt avklarat första 2-3 månaderna =) Efter storhandling blev det hemresa och storstäda hela huset... det behövdes verkligen!
Och så klart passade vi självklart på att sola lite jag och burrbarnet på trappen här hemma!


Onsdag va vi in till stan och fikade med Agge nere på wickmans, himla trevligt måste jag säga, sallad åts det så himla frächt när man får välja själv vad man vill ha i och att man ser alla grejer oxå!





Efter det blev det en liten runda på stan och inhandling utav kortärmade till Burrbarnet som endast hade en t.shirt.. och nu börjar det ju bli varmt så då kan kortärmade behövas!
Brukar inte vara så mycket för mönster och så men den till höger va ju så sjukt fin!
En sjukt nöjd kille fick bära sin egen påse...


Efter det blev det glass på stan och Berra va sjukt nöjd när han fick en hel strut utav Agge :)







Och efter den turen på stan åkte vi hem till oss och solade lite och drack kaffe och lät Berrabus  bada lite i baljan här ute! Måste blåsa upp poolen oxå men hade ingen pump och att försöka för egen maskin va inte så diskuterbart kan jag ju säga!





Idag blir det en runda in till stan igen och se om man kanske blir iphone ägare i dag oxå =) måste ju hänga på trenden... även om det blir typ 100 år efter alla andra ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar