tisdag 15 maj 2012

Jag orkar faktiskt inte bry mej mer

Noppe det gör jag inte.... lev erat liv ni så lever jag mitt... det e faktikt lättat så... för det ända som händer när ja omger mej kring en del människor är att jag blir en sur jävla bitterfitta... och i slut ändan är det inte värt det för mej eller mina närmaste som verkligen betyder nåt!

Jag tar bort vissa människor helt enkelt så att jag kan bli en glad och possitiv människa.... känner att jag kan behöva det efter att gång på gång blivit sur och irriterad på vissa saker.



Och på tal om saker som verkligen stör mej.... PIXXIE  sikken jäkla dryg råtta hon är just nu.... precis likadan som när väntade Berra.... hon är på mej 24/7 HELA tiden, om hon ville skulle hon förmodligen krypa in under mitt skin... as dryg... men jag antar att det är för att hon känner på sig att jag är gravid.... hundar brukar ju känna på sig sånt.... men liiiiiiiite space vore i alla fall trevligt ;)


veckans drygo --->





Lilla gubben ska inte längre jobba sena kvällar tydligen... det va nån över boss på jobbet som inte tyckte att dom skulle göra det för då fanns d inge jobb till mupparna dagen efter.... trist för det betyder ju lite mindre pengar för honom... mej är det ju bara ett plus för eftersom att han kommer vara mer hemma och kunna träffa Burr mer :)


Va händer annars då i mitt ganska så tråkiga liv..? Jo jag tog med mej mammsen och Burr till Vallby frilufsmuseeum här om dagen så att Berra fick träffa lite djur... han va mäkta imponerad utam fåren och härmade till och med när dom bäääääade ;) Bjuckar på lite bilder därifrån!








Och i helgen hade vi även besök utav en gammal arbets kompis till mej, Veronica och hennes gudomligt söta son Caspian :) Jätte trevligt va d och det va läääänge sen man träffade henne och hennes son va precis lika glad unge som Burr, inte en ledsen stund på hela dagen mer än när han ramla och slog i huvudet och det är ju ganska förståligt... och som han va intresserad av hundarna ha ha han snurra runt som tokig för att se dom hela tiden :) och jag har nog aldrig sett ett barn bli så lyckigt av att få lite korvbröd som honom sötnöten :)








Och i söndags blev det även grillning hemma hos magnus syster med familj ´, trevligt trevligt... även om det blev för kallt på eftermiddagen så att vi inte kunde sitta ute.


Och tacos hos mamma och micke i lördags och efter det drog vi i väg på bil träff vid Hälla... Burr va mäkta imponerad utav.... bilarna? Nä inte speciellt, men allt skit som låg på baken va kul och musiken ;)




Och bebisen i magen bara växer och växer och gör sig allt oftare påmind genom sparkar och buffar, så himla mysigt och skönt att veta att den lever :) Dom flesta tror ju att jag kommer att få en liten flicka den här gången... men det tror faktiskt inte jag... har en ganska stark känsla på pojke... men men man vet aldrig, ut kommer det i alla fall en bebis i slut ändan ;) Bara hoppas att det är en lika glad och fin unge som våran underbra Burr <3
BARA 14 veckor kvar nu och jag börjar längta massor till förlossningen, men även bli nervös ;) 
Bjussar på bilder tagna i vecka 25+3 (alltså vecka 26)




Gansk dåliga bilder dock men det e inte d lättaste att ta kort på sig själv ;)



Nä man kanske skulle ta å göra lite nytta nu när Busen ändå sover middag :)

3 kommentarer:

  1. Den här snodde jag på Facebook idag och den passar mer än bra just nu :-)

    Förväxla inte min personlighet med min attityd.
    Min personlighet har med MIG att göra...
    Min attityd har med DIG att göra...

    Så tycker du att jag är en skit, så kommer det förmodligen från dej ;-)

    SvaraRadera
  2. ha ha den va fan jävligt bra!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Men du Carro, vet hur min mosters ena hund är på mig nu..
    dryg o vaktar mig hela tiden när jag är där.
    Och jag är lite avis på att du får före mig..
    Vill också ha nu.. Men får vänta tills november..
    Men jag har ju ultraljudet att längta tills som är den 14/6...
    Kram på dig från Dalarna..=)

    SvaraRadera