söndag 11 december 2011

Idolfinal!

Japp  i fredags va d dags för idolfinal i globen med Diana och Anna.... igentligen va d Ida som skulle med men eftersom att hon blev magsjuk så fick Anna hennes biljett :) Och det kan nog Ida vara glad över att hon slapp springa i dom där förbaskade trapporna ha ha ha!


Nä faktiskt så hade jag riktigt trevligt, först käkade vi mat på en krog som låg brevid globen, med svindyr mat, otrevlig personal med noll service..... dock va maten god... om man bortser ifrån pepparkaret som dom hade tappat över min potatis *s*


Efter det klev vi in i globen... vi satt ju högst upp... och SJÄLVKLART fanns det ingen hiss... utan man fick lov att gå 1 miljon trappor innan man kom upp.... jisses! 
Annars va jag faktiskt nöjd med platserna, man såg skapligt bra och hörde helt okej för 200 kr! 


Jobbigaste va nog bara att man inte fick röka där uppe så när d va dags för lång paus tog d 45 minuter att traska ner för trapporna, tränga sig ut på en fjutig liten ruta tillsammans med 100 andra människor för att ta sig 2 cigg, för att sedan traska dessa 1 miljoner trappor för att ta sig upp till våran plats igen.... jisses, Fan globen skaffa hiss eller rulltrappor upp eller en rökhörna där uppe!!!


Men som sagt hel trevlig kväll, tack Anna och Diana =)




Lördagen bestod av bus med Berra och sedan på kvällen hem till svärföräldrarna på mat och tv tittande! 


Idag har jag burit in all ved medans Magnus tog med sig Berra till stan och ut till fjärdhundra och hämtade lite saker!  


Och eftermiddag/kväll har spenderats hos min underbara mamma och Micke med tacos och tv =)


Nu ligger båda mina killar i sängen och sover och jag ska väl kanske strax joina dom... om herr john blund vill komma på besök... vilket inte verkar ha gått fram till honom att vi har adressändrat... suck!


Och sist men inte minst bjuder jag på en bild på min lilla stjärna och vad han önskar sig aldr amest i julklapp... så SNÄLLA tomten ge honom en sån här... finns på Jula  ;)


Det är väl klart att min kära son borde få köra runt i en ferrari till sommaren??!!?? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar